stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, RASPUNS pentru Orban: „Daca crede ca pe Faleza Brailei e pericol de infectare mai mare ca la pacanele, intelegem macar de unde vine aroganta de a chefui in sediul Guvernului”

Primarul Marian Dragomir ii raspunde lui Ludovic Orban, dupa ce premierul a dat exemplu Faleza Brailei ca fiind un loc unde nu se respecta distantarea sociala, in contextul noilor masuri cu privire la obligativitatea purtarii mastii de protectie si in spatii deschise.

Edilul considera ca Guvernul ar trebui sa isi indrepte atentia catre litoral, unde au existat numeroase cazuri in care grupuri mari de cetateni au ignorat masurile de prevenire a infectarii cu noul corinavirus.

„Domnul premier ar trebui sa se ocupe de litoralul Marii Negre, nu de Faleza Dunarii, unde nu incinge nimeni hore. Sunt braileni care se plimba, ies la aer curat, parinti sau bunici cu cei mici, respectand masurile. Dar e mai usor sa inventezi probleme, in loc sa faci ce trebuie si sa le rezolvi pe cele care chiar contribuie la raspandirea COVID-19”, ne-a declarat sursa citata.

Totodata, primarul Dragomir a criticat decizia autoritatilor centrale de a nu inchide salile de jocuri de noroc, ci doar de a le scurta programul de functionare.

„Domnul Orban ar fi trebuit sa fie mult mai ingrijorat de pacanele, acolo unde a redus programul, in loc sa ia o masura mult mai drastica si, cred eu, mai benefica in contextul actual. Daca crede ca pe Faleza Brailei e pericol de infectare mai mare ca la pacanele, intelegem macar de unde vine aroganta de a chefui in sediul Guvernului, cand romanii erau amenintati cu amenzi daca erau prinsi pe picior gresit, ca sa ma exprim asa”, a conchis edilul.

Comentarii