stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „Popa citea cu degetul în Parlament. L-a văzut toată Brăila! Apoi, Ciucă a înființat județul Ianca. Au râs toți brăilenii de ei! Așa sunt ei. Sunt echipa perfectă a PNL”

Primarul Marian Dragomir i-a ironizat pe liberali, comentând, în cadrul unei conferințe de presă, cele două filmulețe care au devenit virale pe rețelele de socializare și i-a avut în prim-plan pe liderul local Alexandru Popa (foto stanga) și liderul național Nicolae Ciucă.

Filmulețul cu deputatul Popa (CLICK AICI), președintele PNL Brăila, citind cu dificultate un discurs în Parlament și urmărind textul de pe foaie cu degetul și cel cu Nicolae Ciucă (CLICK AICI), președintele PNL, vorbind despre orașul Ianca drept „al doilea cel mai mare județ din județul Brăila” au adunat 160.000 de vizualizări și peste 1.500 de comentarii doar pe TikTok.

„Așa sunt ei! I-am văzut cu toții pe TikTok, pe Facebook”

Dragomir a precizat că modul greoi de a citi ce scrie pe foaie a șefului PNL Brăila și gafa lui Ciucă i-au amintit de alți doi liberali din Brăila, respectiv Cătălin Canciu și Marius George Sandu, cel din urmă susținând, în calitate de consilier municipal, un discurs public ireal de incoerent și plin de greșeli elementare de gramatică (CLICK AICI)

„L-am văzut pe deputatul Popa în Parlament. L-a văzut toată Brăila! Citea cu degetul… urmărea cu degetul când citea ca la clasele primare. Atât putea! Apoi, a venit Ciucă la Brăila și l-am văzut toți și pe Ciucă. Și când Popa spunea despre Iulian Chiriac ca fiind „președintele președinților”, eu nu înțelegeam. Am înțeles! A venit Ciucă la Brăila și a mai înființat un județ, județul Ianca. Au râs toți brăilenii de ei! Eram obișnuiți cu lucrurile astea pentru că în Consiliul Local l-am mai avut pe Canciu, pe care l-am prins cu copy-paste. Din momentul în care l-am prins cu copy-paste și până i s-a încheiat mandatul, n-a mai scos un sunet în Consiliul Local. Era pe mute! Apoi a mai fost Sandu, cel cu exemplul prin care nici el nu a înțeles ce spune. Fusese pus pe listă de Canciu. Aceștia sunt și aceștia vor fi și în continuare. Sunt echipa perfectă a PNL. Ce să vă spunem despre ei? Așa sunt ei. I-am văzut cu toții și pe TikTok, Instagram, Facebook…”, a subliniat edilul social-democrat. 

Comentarii