stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „Plombele care n-au rezistat vor fi refacute pe cheltuiala firmei „Micatis”. Daca nu vor fi lucrari de calitate, voi face publice numerele de telefon ale celor de la firma”

„Micatis Prod”, firma afaceristului brailean Aurel Gropeneanu, care a castigat in 2017 contractul pentru reparatii stradale, s-a reapucat de treaba, incepand cu astuparea unor gropi din Centrul Vechi.

Nemultumit de modul in care, la sfarsitul anului trecut, au fost turnate plombele, primarul Marian Dragomir afirma ca lucrarile vor fi refacute din banii societatii.

„Chiar daca iarna nu a fost una extraordinar de grea, asfaltul fiind foarte vechi, se constata o fisurare si o crapare care necesita o interventie pe suprafete mult mai intinse. Vreau sa fac mentiunea ca toate gropile si plombele reparate necorespunzator de „Micatis” vor fi refacute pe cheltuiala proprie, fara a exista niciun fel de plata suplimentara din partea Primariei. Daca lucrarile nu vor fi calitative, la un moment dat, voi fi si in situatia de a face publice numerele de telefon ale responsabililor de la firma, pentru a fi contactati si de brailenii nemultumiti, ca si Primaria, de acele lucrari. Perioada de garantie a lucrarilor este de 1 an de zile”, a declarat edilul.

Totodata, Dragomir a mai tinut sa mentioneze faptul ca Primaria va avea in curand propria divizie de reparatii ale strazilor, fiind achizitionate, pana in acest moment, 9 utilaje: „Urmeaza ca in perioada urmatoare, in maxim doua saptamani, sa ne vina si al zecelea utilaj. Mai organizam inca o data concursurile pentru muncitor si inginer cu experienta in drumuri. La ultimul concurs, la inginer, nu s-a inscris nimeni, iar la muncitori-adfaltatori mai avem trei posturi vacante. Se lucreaza si la licitatia pentru material de asfaltare, inclusiv borduri. Estimez ca dupa licitatia pentru mixtura asfaltica, putem intra pe strazi cu propriile utilaje.”

Comentarii