stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „La Brăila, o să votăm cu omul Tudose la europarlamentare. Nu o să vorbim de liste de partid, ci de brăileanul nostru. Vorbim de oameni care doar discută și oameni care fac. Asta va face diferența”

„La Brăila, o să votăm cu omul Tudose la europarlamentare. Nu o să vorbim de liste de partid, ci de brăileanul nostru”, este mesajul pe care primarul Marian Dragomir l-a transmis, la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și Mihai Tudose.

Declarația edilului vine în contextul în care politicianul brăilean Mihai Tudose, europarlamentar social-democrat și fost prim-ministru, a fost nominalizat să deschidă lista coaliției guvernamentale de candidați pentru alegerile europarlamentare. 

La Brăila, nu o să votăm, la europarlamentare, o listă a alianței. Eu vă zic din start că la Brăila o să votăm cu omul Mihai Tudose. Este cel care ne-a adus cea mai mare investiție din România, de după Revoluție. Oricât au criticat unii podul după aceea și-au făcut poze cu el. Oricât au mai criticat ei, sigur nimeni nu vrea să dărâmăm podul pentru că aici vorbim de performanță. Vorbim de oameni care doar discută și oameni care fac. Asta va face diferența! Nu o să vorbim de liste de partid, nu o să vorbim de altcineva, nu o să vorbim nici de Rareș Bogdan, noi o să vorbim de brăileanul nostru, care este numărul 1 pe lista PSD – PNL la europarlamentare, a subliniat Marian Dragomir.

Totodată, primarul a ținut să menționeze că în ceea ce privește alegerile locale, PSD nu va face, la Brăila, „niciun fel de înțelegere, nicio negociere cu PNL”.

La locale lucrurile sunt foarte clare. La locale nu o să facem absolut nimic cu PNL din următoarele motive: n-ar putea să înțeleagă ceea ce noi am dori să facem pentru că ei nici măcar nu își pot citi ce își scriu singuri, dar să mai și discute cu noi„, a arătat Dragomir.

Prezent la conferința de presă, europarlamentarul Mihai Tudose a intervenit și i-a ironizat pe liberali, cu trimitere la filmulețul devenit viral în care deputatul Alexandru Popa, președintele PNL, citește cu dificultate un discurs în Parlament, urmărind cu degetul cuvintele scrise pe foaie: „Aici, eu cred că exagerezi fiindcă mă îndoiesc că și-au scris singuri ceea ce citeau! Am dubii mari.”

Comentarii