stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir il ataca pe Hahui: „Avea retineri in a evacua terasa lui Closca de pe Faleza”

Una e Politia Locala cand sef e Traian Jipa, alta e cand adjunctul Hahui ii preia atributiile. Aceasta este concluzia la care a ajuns primarul Marian Dragomir, dand chiar si un exemplu, legat de actiunea Primarie de a demola terasele amplasate ilegal pe domeniul Public.

Edilul a declarat ca atunci cand directorul Politiei Locale, Traian Jipa, s-a aflat in concediu, sefia institutiei fiind preluata de adjunctul Hahui, dispozitiile sale legate de evacuarea terasei afaceristului Corneliu Closca, amplasata ilegal de ani de zile pe Faleza, trebuiau sustinute „de foarte multe discutii”.

„Am constatat ce inseamna Politia Locala cand a fost domnul Jipa la serviciu si cand a fost domnul Jipa in concediu. In momentul in care era domnul Jipa de serviciu nu am avut niciun fel de probleme privind aplicarea unor dispozitii pe care le dadeam eu ca primar, scris sau verbal, privind verificarea anumitor zone din oras. In momentul in care domnul Jipa a fost in concediu, iar domnul Hahui i-a preluat prerogativele, a fost nevoie de foarte multe discutii, chiar si inainte si dupa Consiliul Local Municipal, in care i-am dat o hartie ca sa ii arat cum domnul Jipa a putut si dansul nu poate. Domnul Hahui avea retineri la o anumita terasa, cea a lui Closca”, a spus Dragomir.

Sursa foto: Adevarul

Comentarii