stiri Braila – debraila.ro

Primarul, despre eutanasierea cainilor de pe strazile Brailei: „Ne-am asumat o masura legala si O DUCEM LA CAPAT. Nu doresc sa pronunt cuvantul „eutanasiere”, care a generat foarte multe inflamari in spatiul public”

Primarul Marian Dragomir a evitat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, sa pronunte cuvantul „eutanasiere”, pe motiv ca dezbaterea subiectului „inflamarea spiritelor intre iubitorii de animale si cei care nu mai doresc caini pe strada”.

Totusi, edilul a anuntat ca si-a asumat masura de reducere a numarului de caini de pe strazi si o va duce la capat.

„Singurul raspuns pe care pot sa vi-l dau este ca procedurile legale sunt respectate si in momentul de fata se ridica caini din oras respectand toate prevederile legale. Orice alte supozitii pe acest subiect ar genera inflamarea spiritelor intre iubitorii de animale si cei care nu mai doresc caini pe strada. Subiectul a fost dezbatut suficient, am vazut opinia publica, din punct de vedere al exprimarii, am vazut dorinta cetatenilor de a nu mai avea caini in oras. Daca urmariti realitatea o sa vedeti ca au fost ridicati foarte multi caini din municipiul Braila si dusi la adapost. Au inceput procedurile legale de reducere a numarului de caini de pe teriotirului municipiului Braila. Nu doresc sa pronunt acel cuvant care a generat foarte multe inflamari in mass-media si pe site-urile de socializare, medicii au fost amenintati si asa mai departe. Ne-am asumat o masura legala, o ducem la capat. Dar nu vom mai dezbate cu toti cetatenii acest lucru. Am vazut care este opinia publica. Cei care au de facut reclamtii, vor continua pe acelasi calapod”, a declarat primarul Dragomir.

Comentarii