stiri Braila – debraila.ro

Prim-procurorul Mihalcea, despre uciderea lui Cristian Brot: „Dorim sa ii asiguram pe braileni ca masurile luate de catre noi AU FOST PROMPTE”

La trei zile de la impuscarea in plina strada a lui Cristian Brot, Parchetul de pe langa Tribunal a oferit presei prima reactie in acest caz. Prim-procurorul adjunct Fanel Mihalcea a declarat ca nu poate oferi detalii din ancheta pentru ca astfel cercetarile ar fi obstructionate, refuzand  categoric sa confirme sau sa infirme informatiile publicate „pe surse” de catre jurnalisti.

”Rolul nostru este de a stabili adevarul in cauza si de a informa corect opinia publica. Ne aflam intr-un moment in care, va rugam frumos, sa ne lasati sa fim rezervati, sa nu facem afirmatii de care, apoi, sa ne dezicem. Vreau sa va informez si sa retineti foarte bine ca sentimentul de nesiguranta din oras nu este creat de institutiile statului”, a spus Mihalcea.

Procurorul a dat asigurari ca „replica institutiilor statului” la evenimentul sangeros va fi una pe masura: „Noi, dorim sa ii asiguram pe locuitorii acestui oras ca masurile luate de catre noi au fost prompte. Este regretabil ce s-a intamplat, dar va veni si replica institutiilor statului, la fel ca gravitatea faptelor comise.”

Comentarii