stiri Braila – debraila.ro

Premierul Tudose, despre relatia cu Dragnea: „Fostul premier Grindeanu, mai ardelean, mai mult tacea. Eu sunt mai de la Braila…”

Primul-ministru Mihai Tudose a explicat, joi, la Digi 24, relatia pe care o are cu Liviu Dragnea, presedintele PSD si presedintele Camerei Deputatilor, aratand ca „Guvernul este politic”, fiind „subordonat partidului”. Tudose a negat faptul ca se afla in conflict cu Liviu Dragnea.

„Eu sunt vicepresedinte, el e presedinte al partidului. Cum adica suntem in subordine? Da! (…) Am auzit o multime de povesti. Cea mai simpatica – eram cu Liviu Dragnea in masina si in timp ce eram impreuna, curgeau niste stiri: s-au certat, s-au trantit, s-au batut, nu mai vorbesc unul cu altul… Unul dintre colegii dumneavoastra (n.r. ziarist) chiar a sunat: Domnule, e adevarat? Nu stiu sigur, dar ti-l dau pe Dragnea, ca suntem amandoi intr-o masina. Nimeni nu se intelege foarte bine tot timpul cu toata lumea. Avem, evident, puncte de vedere diferite pe anumite aspecte. Nu foarte des avem acest lucru, dar nici foarte rar. Se intampla. Eu spun ca e bine ceva, el altceva, mai avem vreun coleg care vine cu a treia solutie”, a aratat premierul.

Mihai Tudose a vorbit si despre situatia din perioada in care Guvernul era condus de Sorin Grindeanu, care a fost demis din cauza conflictului deschis pe care l-a avut cu Dragnea: „Nu comunicau, nu vorbeau. Sorin, mai ardelean, mai mult tacea decat vorbea. Eu sunt mai de pe la Braila. Ma exprim foarte brusc cand am ceva de spus. Domnul presedinte, fiind si el mai de prin Olt, asa, zona limitrofa a Olteniei, si el la fel.”

Comentarii