stiri Braila – debraila.ro

Prefectura: „Sunt 9 cazuri confirmate de COVID-19 in judetul Braila” | Bucurestiul anuntase 11 cazuri, la ora 13:00

Institutia Prefectului a comunicat, in cursul zilei de joi, faptul ca in judetul Braila au fost confirmate un numar de 9 cazuri de persoane infectate cu COVID-19, dupa doar doua ore de la momentul in care Grupul de Comunicare Strategica a anuntat 11 cazuri confirmate. 

„Conform raportarii Directiei de Sanatate Publica, in prezent, sunt 9 cazuri confirmate pozitiv de COVID-19, iar un pacient a fost declarat vindecat si externat”, precizeaza Prefectura.

In comunicatul de presa remis de Grupul de Comunicare Strategica, tot joi, si in care este prezentata situatia cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 la nivel national, judetul Braila apare cu 11 cazuri confirmate, ceea ce inseamna ca exista 3 cazuri noi.

Ultimele doua cazuri, al 7-lea si al 8-lea, au fost confirmate in urma cu doar o zi, pe 1 aprilie, fiind vorba de o persoana aflata in izolare si o asistenta medicala de la Serviciul de Ambulanta Judetean.

Singurele date care se potrivesc in cele doua privesc persoana confirmata pozitiv, dar vindecata si externata din spital. Este vorba despre un barbat de 41 de ani, care a fost dus in spital direct din carantina.

Au venit REZULTATELE: Primul cadru medical cu COVID-19 din judetul Braila | Si un alt caz: in total, 8 persoane CONFIRMATE

Comentarii