stiri Braila – debraila.ro

Popa, seful PNL Braila, NEAGA ca a semnat scrisoarea celor 41 de parlamentari care il cer pe Orban ca premier: „Nici nu stiu exact despre ce e vorba. L-am sustinut pe Orban, dar asta nu inseamna ca voi merge intr-o directie gresita!”

Deputatul Alexandru Popa, presedintele Organizatiei Judetene PNL, neaga faptul ca a semnat scrisoarea prin care mai multi parlamentari liberali au cerut nominalizarea lui Ludovic Orban ca premier si refacerea coalitiei PNL-USR-UDMR, desi numele acestuia apare in document.

Parlamentarul brailean a declarat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca nu a semnat scrisoarea celor 41 de deputati si senatori PNL si ca va respecta deciziile luate de conducerea partidului.

„Eu nu am semnat nicio lista. Nici nu stiu exact despre ce e vorba. Eu l-am sustinut pe Orban in campania interna, dar asta nu inseamna ca voi merge intr-o directie gresita. Eu voi respecta deciziile PNL. Eu ma supun deciziei partidului”, a precizat deputatul Popa.

Guvernul Florin Citu a fost demis, marti, prin motiune de cenzura, 281 de parlamentari votand pentru adoptarea motiunii.

Comentarii