stiri Braila – debraila.ro

Popa, deputat PNL, ii cere DEMISIA prefectului: „E grav si vad ca nu intelege asta. Daca cred ca poate sa isi vada de treaba in continuare? Da, dar in alta parte!”

Deputatul liberal Alexandru Popa considera ca prefectul Nicusor Ciocan (USR) ar trebui sa demisioneze din functie, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, contrar masurilor de relaxare guvernamentale, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a adoptat o hotarare prin care mentinea restrictia de circulatie a persoanelor pe timpul noptii.

Popa sustine ca Ciocan „este depasit de situatie”, aratand ca „nu poti fi reprezentantul Guvernului si sa arati unui judet intreg ca nu dai doi bani pe Guvern”.

„E grav si vad ca domnul prefect nu intelege asta. Au fost mai multe situatii, insa, la inceput, am pus totul pe seama lipsei de experiente. Acum se vede clar ca e depasit de situatie. Noi, liberalii, nu avem nimic personal cu Nicusor Ciocan, insa aici este vorba despre functia pe care o detine si de reactiile pe care le starnesc actiunile sale. Nu poti fi reprezentantul Guvernului si sa arati unui judet ca nu dai doi bani pe Guvern. Cand vorbim de demisie, vorbim si de onoare. Ma intrebati daca cred ca ar trebui sa demisioneze sau daca poate sa isi vada de treaba in continuare? Dupa ultima prestatie, cred ca poate sa isi vada de treaba in continuare, dar in alta parte”, a declarat Popa pentru DEBRAILA.ro.

Parlamentarul a mai adaugat faptul ca responsabilitatea politica pentru activitatea prefectului Nicusor Ciocan apartine USR, partid care l-a propus pentru aceasta functie.

Comentarii