stiri Braila – debraila.ro

Popa a votat impotriva aliantei cu PSD: „Pozitia mea nu s-a schimbat!” | Seful PNL Braila vorbise, acum doua luni, despre demisie in cazul unei aliante PNL-PSD

Alexandru Popa, deputat si presedintele Organizatiei Judetene PNL, sustine ca a votat, luni seara, in cadrul sedintei conducerii centrale a partidului, impotriva inceperii negocierilor cu PSD pentru formarea unui nou guvern.

Totusi, PNL a aprobat, cu majoritate de voturi, demararea negocierilor cu social-democratii.

Ludovic Orban, fostul lider al liberalilor, a amenintat cu plecarea din partid daca PNL va guverna impreuna cu PSD. In timpul campaniei interne din PNL, Alexandru Popa a fost unul dintre sustinatorii lui Orban, in detrimentul lui Florin Citu.

„Pozitia mea a fost mereu una anti-PSD, fiind bazata pe ceea ce a insemnat guvernarea PSD la nivelul tarii, dar si in judetul Braila. Dat fiind ca am primit mai multe intrebari pe aceasta tema, fac precizarea la modul public: pozitia mea nu s-a schimbat. Nu cred ca varianta apropierii de PSD este solutia cea mai potrivita. Deocamdata tot ce s-a votat aseara este inceperea negocierilor cu PSD. Vom vedea cum vor decurge acestea si care vor fi hotararile ce se vor lua mai departe in cadrul forurilor de conducere ale PNL”, a declarat deputatul PNL.

La inceputul lunii septembrie, Alexandru Popa precizase ca nu sustine „niciun fel de alianta intre PNL si PSD”, vorbind despre faptul ca „prefera sa isi depuna mandatul de presedinte al PNL Braila si sa plece acasa”.

Comentarii