stiri Braila – debraila.ro

Ponta, distribuind articolul DEBRAILA.ro: „La toate sediile PSD istoria incepe si se termina cu Liderul Suprem inconjurat de bufoni, metrese si fripturisti”

Fostul premier Victor Ponta, presedintele ProRomania, a distribuit pe o retea de socializare articolul DEBRAILA.ro legat de stergerea numelui lui Mihai Tudose de pe pancarta de la intrarea in sediul Organizatiei Judetene PSD, la doar o zi dupa ce deputatul brailean a parasit tabara social-democratilor.

„Comunistii si fascistii se ocupau cu rescrierea istoriei – pana au ajuns ei istorie! (…) La toate sediile PSD istoria incepe si se termina cu Liderul Suprem (n.r. referire la Liviu Dragnea) inconjurat de bufoni, metrese si fripturisti. Pesedistii care accepta aceasta situatie isi merita soarta”, a scris Ponta pe contul sau de Facebook.

DEBRAILA.ro a publicat o fotografie realizata la o zi dupa ce Tudose a demisionat din PSD, respectiv miercuri, in care apare o femeie care, cocotata fiind pe o scara metalica, acopera cu o carioca de culoare rosie numele fostului premier, scris cu litere albe pe pancarta rosie de la intrarea in cladirea de pe bulevardul Cuza.

Comentarii