stiri Braila – debraila.ro

Politica in nameti | Nechita (PNL), despre Rindunica (PSD), care a participat la deszapezire: ”Yeti, omul zapezilor, creatura, aratanie”

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) l-a ridiculizat pe un alt consilier judetean, de la PSD, prin intermediul unui text postat pe o retea de socializare. Publicand fotografii cu social-democratul Rindunica, din timpul actiunii de deszapezire a municipiului, liberalul il asociaza cu ”Yeti, omul zapezilor”, vorbind despre ”creaturi” si ”aratanii”.

De celalata parte, PSD-istul Rindunica considera ca nu a gresit implicandu-se in deszapezire alaturi de consilierii municipali si de primarul Marian Dragomir, in cadru organizat.

”Yeti, Omul zapezilor, a fost vazut de trei ori intr-o zi in BRAILA. Trei aparitii ale lui YETI, OMUL ZAPEZILOR, s-au petrecut in BRAILA intr-o zi, sustin martori oculari. Toate au fost in municipiul Braila, unde se crede ca ar fi si alte asemenea creaturi. O astfel de aparitie a avut loc in cartierul LACU DULCE in apropierea unei zone inundabile, unde cetatenii au crezut ca vad initial niste ursi, iar apoi au constatat ca vietatile se indeparteaza fara a face absolut nimic legat de dezapezire. A doua aparitie a avut loc la coltul blocului ANL, cateva minute mai tarziu, cand un locatar a vazut niste aratanii inalte, care semanau cu niste oameni. „Le-am facut cu mana, dar acestea nu au raspuns. Apoi au fugit repede cand i am intrebat cu ce pot fi ei de folos? Un alt caz a fost inregistrat tot in municipiu nici decum in JUDET unde ar fi putut sa mearga daca era cazul, unde un angajat de la dezapezire s-a confruntat cu o situatie similara. „Creatura nu arata ca un urs si a disparut cu rapiditate, dupa ce la intrebat doar” CUM MERGE TREABA”, a spus martorul. CHIAR EXISTA imagini ale acestor aparitii, se arata in postarea PNL-istului.

Nechita lasa sa se inteleaga ca Rindunica a participat la actiune doar de ochii lumii, ”ca da bine la alegatori”.

Comentarii