stiri Braila – debraila.ro

PNL Braila se alatura filialelor care il sustin pe Orban: „Vremurile cer unitate si solidaritate, nu dezbinare si lupte inutile”

Organizatia Judeteana PNL a anuntat, miercuri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca il sustine pe Ludovic Orban, presedintele PNL, dupa ce liberalii Rares Bogdan si Robert Sighiartau i-au cerut sa demisioneze din fruntea partidului.

Mai multe filiale, printre care Bistrita-Nasaud, Buzau, Mures, Arges sau Hunedoara, au transmis mesaje de sustinere pentru Orban.

Rezolutia adoptata de Biroul Politic Judetean al Organizatiei Judetene PNL a fost propusa de deputatul Alexandru Popa, singurul parlamentar liberal de Braila:

„PNL Braila il sustine pe domnul Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal, dar si intreg Biroul Politic National.

Performantele electorale ale partidului sub conducerea lui Ludovic Orban sunt incontestabile. Preluand PNL din Opozitie si ducand o lupta grea, aproape imposibila, cu partidul condus la acea vreme de Liviu Dragnea, Ludovic Orban si echipa PNL au reusit sa castige alegerile europarlamentare, prezidentiale, locale si sa coaguleze in jurul partidului o majoritate parlamentara si o coalitie guvernamentala responsabile, care se bucura de increderea romanilor.

Proiectul liberal de reformare si modernizare a Romaniei poate fi pus astazi in practica datorita lui Ludovic Orban si a modului in care a condus partidul in momente deloc usoare.

Vremurile pe care le traversam cer unitate si solidaritate, nu dezbinare si lupte inutile! PNL este un partid viu si democratic, in care conteaza opiniile oricarui membru, insa acestea trebuie exprimate in interior, pentru ca dialogul ramane cea mai onesta cale de a remedia orice problema sau neintelegere. Actul de guvernare trebuie sa fie primordial in contextul provocarilor actuale si asteptarilor pe care le au cetatenii.

Organizatia Judeteana PNL Braila il sustine cu toata taria pe domnul Ludovic Orban, presedintele partidului, ales, in mod statutar, de Congresul din 17 iunie 2017.”

Comentarii