stiri Braila – debraila.ro

Peste 2.200 de braileni cred ca NU E CORECT ca Dragomir sa isi lipeasca imaginea de McDonald’s | „Trebuie sa fii nebun sa crezi ca McDonald’s a venit la Braila pentru ca e Dragomir primar”

DEBRAILA.ro a lansat, pe 28 noiembrie, un sondaj de opinie prin intermediul retelei de socializare Facebook, la care au raspuns 3.100 de internauti. Utilizatorii Facebook au fost intrebati daca vad ca fiind corecta actiunea primarului Marian Dragomir de a-si lipi imaginea de deschiderea restaurantului McDonald’s, eveniment care va avea loc pe 20 decembrie. 

Edilul a vorbit despre restaurantul McDonald’s de fiecare data cand avut ocazia, de la momentul in care a anuntat investitia si pana la cel in care a descris chiar si stadiul lucrarilor. Unii internauti l-au acuzat pe Dragomir ca exploateaza electoral momentul, comportandu-se ca un veritabil PR si arogandu-si merite pe care nu le-ar avea.

Trebuie precizat faptul ca in luna aprilie 2016, inainte ca Marian Dragomir sa fie ales primar, Daniel Boaje, actionar si director general al McDonald’s Romania, preciza, intr-un interviu televizat, faptul ca municipiul Braila este luat in calcul pentru extindere.

Revenind la sondaj, 2.262 de internauti au raspuns „NU”, respectiv 73% dintre respondenti.

„Trebuie sa fii nebun sa crezi ca McDonald’s a venit la Braila pentru ca e Dragomir primar” / „Ce treaba are primarul cu MC-ul? doar ca aduna voturi de la cei care il cred” / „McDonalds a venit ca asa trebuia, nu ca i-a convins Dragomir, despre ce vorbim. Si bunica daca era primar Mc venea in 2018” / „Eu am o groapa langa bloc. Pot sa-i pun imaginea acolo?” / ‘Vrea si o statuie?” / „Bravo lui! El e patronul McDonald’s daca nu stiati, astia de spuneti ca e meritul lui”, sunt doar cateva dintre comentariile negative la adresa edilului, publicate pe retelele de socializare.

Totodata, au fost inregistrate un numar de 838 click-uri (27%) pe varianta „DA”.

„Pana acum nimeni nu a fost in stare sa deschida mc la Braila” / „Bine ca a reusit sa-l faca, in comparatie cu alti primari dinainte” / „Foarte bine, merita. poate se duceau in alta parte daca el nu-i convingea” / „Bravoooo! Macar nu mai mergem la Galati. Bravo, domnule Dragomir!” / „Bine ca se intereseaza sa ne bucure copiii”, au scris alti internauti, in apararea lui Dragomir.

Sondajul s-a derulat timp de 6 zile.

Comentarii