stiri Braila – debraila.ro

O braileanca isi descrie orasul la Antena 1, intr-o emisiune de maxima audienta: „Un oras de pesti si curve. Toti brailenii s-au gandit sa se faca pesti”

In cea de-a doua zi a referendumului pentru familie, mai exact in seara zilei de 7 octombrie, publicul comercial, cum sunt denumiti telespectatorii cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, s-a aratat total dezinteresat de plebiscitul care a divizat societatea, ignorand dezbaterile de la posturile de stiri. Emisiunea „Insula iubirii” de la Antena 1 a avut o audienta cat toate statiile de stiri la un loc, potrivit paginademedia.ro.

Niciun post de stiri nu a ajuns la 100.000 de telespectatori pe publicul comercial, in timp ce reality show-ul de pe Antena 1 a adus in fata televizoarelor aproape 240.000 de persoane. Si publicul din mediul urban a dat dezbaterile de la Antena 3, Romania TV, Realitatea TV, Digi 24 sau B1 TV pe „Insula iubirii”, respectiv 402.000 de telespectatori.

In editia de duminica a reality show-ului filmat in Thailanda s-a vorbit si despre Braila, oras descris de catre o concurenta ca fiind „urat rau”. Marinela Mavrodin (foto), in varsta de 19 ani, este chiar din Braila.

„E urat rau, n-ai vrea sa stii. o zi daca stai in Braila, gata, esti… E orasul gol, e pustietate, n-ai ce sa faci, oameni nu mai sunt… Pentru ca sunt pesti si curve… sper sa nu dai asta la TV. Pestii sunt plecati cu iubitele in Germania, in Elvetia si, la noi in Braila, nu mai e unul tanar. Unde iesi in parc vezi numai mosi pe toate bancile, cum sparg seminte, cum vorbesc la telefon.”, a povestit tanara in fata camerei de luat vederi.

Concurenta de la „Insula iubirii”, care a recunoscut ca a avut iubiti din randul „pestilor”, si-a continuat relatarea: „Ele (n.r. fetele) zica ca muncesc pentru ele si barbatul lor, dar ala le pescareste si le ia o gramada de bani. Toti brailenii s-au gandit sa se faca pesti. (…) La mine in oras numai de genul asta de persoane dai”.

La nivelul intregii tari, duminica, cel mai urmarit post de stiri in intervalul orar 21.00-23.00 a fost Antena 3, urmat de Romania TV.

Comentarii