stiri Braila – debraila.ro

Nita (PSD), dupa 2 ani de mandat: 28 de propuneri devenite legi | Deputatul: „Discutiile cu cetatenii si problemele lor reprezinta baza activitatii mele”

Aflat la primul mandat de deputat, social-democratul Nicu Nita se afla, la doi ani de la depunerea juramantului, printre cei mai activi parlamentari braileni, cu 90 de propuneri legislative initiate, dintre care 28 au fost promulgate legi. Nita este membru in Comisia pentru agricultura a Camerei Deputatilor.

Totodata, deputatul a facut 17 declaratii politice, dintre care 5 legate de podul peste Dunare, iar altele despre diverse teme legate de agricultura. De altfel, multe dintre propunerile legislative ale lui Nita privesc agricultura.

„Discutiile cu cetatenii si problemele lor reprezinta baza activitatii mele. Am preluat probleme ridicate de oameni din diverse domenii si am incercat sa identific caile legislative prin care pot aduce solutii. Intr-adevar, m-am aplecat asupra agriculturii si cred ca este un lucru bun daca tinem cont de importanta agricola a judetului nostru, fapt care nu trebuie deloc neglijat. Brailenii pot judeca in ce masura mi-am facut treaba, nu eu. Eu imi voi continua activitatea in acelasi mod, iar cabinetul meu parlamentar este deschis tuturor celor care doresc sa discute intr-o maniera constructiva”, a declarat parlamentarul.

De precizat este faptul ca, incepand cu 1 noiembrie 2018, Ministerul Administratiei si Internelor a reinfiintat Postul de Jandarmi din Movila Miresii, dupa un demers al deputatului Nicu Nita, care, la mijlocul lunii septembrie a anului trecut, a cerut in scris prezenta din nou a unui efectiv fix de jandarmi pe raza comunei.

Comentarii