stiri Braila – debraila.ro

Nicu Nita, deputat PSD de Braila, acuzat ca ar fi spus ca i-ar omori pe parlamentarii USR | Nita ar fi si amenintat cu bataia un deputat USR

Acuzatiile sunt aduse de deputatul USR Adrian Prisnel. Nita si Prisnel sunt colegi in Comisia pentru agricultura din Camera Deputatilor, acolo unde ar fi avut loc cele afirmate de parlamentarul USR. Deputatul PSD de Braila neaga vehement: „Cum sa spun asa ceva? Eu sunt inconstient?”.

Totul s-a intamplat, sustine Prisnel, in sedinta comisiei de miercuri, 13 septembrie, unde se dezbatea ordinul ministrului Mediului privind cota de interventie in cazul speciilor de urs si lup, care permite uciderea 140 de ursi si 97 de lupi pentru trofee.

„Absolut revoltatoare replica deputatului Nicu Nita. In timp ce USR sustinea ca ordinul care omoara 140 ursi este total gresit, Nicu Nita are o remarca halucinanta, spunand „eu v-as omori pe voi”. Pe noi, cei de la USR. La final, a continuat cu jignirile, amenintand inclusiv cu bataia un coleg din USR. Un asemenea comportament in societate si, mai ales, in institutia parlamentaa, este incalificabil”, a scris deputatul USR pe o retea de socializare.

De cealalta parte, social-democratul a declarat pentru DEBRAILA.RO ca nu a facut asemenea afirmatii: „Nu e adevarat! Ei se victimizeaza. Am zis doar: Ce e mai important? Un urs sau o viata de om? Cand s-a terminat sedinta, dansul (n.r. deputatul Adrian Prisnel) a venit cu un pustan, fara legitimatie, care ma filma. L-am intrebat cine e si cu ce drept ma filmeaza. Atat!”

Comentarii