stiri Braila – debraila.ro

NICU ALIFANTIS. Așa se va numi unul dintre cele 8 tramvaie noi care vor ajunge la Brăila, cumpărate cu bani europeni | Primarul: “Am luat această decizie cu acordul maestrului!”

Unul dintre cele opt tramvaie noi care vor ajunge la Brăila, achiziționate din fonduri europene și produse la Astra Vagoane Arad, va purta numele artistului brăilean Nicu Alifantis (foto). Anunțul a fost făcut, pe o rețea de socializare, chiar de către primarul Marian Dragomir, care a subliniat faptul că această decizie a fost luată cu acordul lui Alifantis.

“Tramvaiul care va ajunge în luna august, de Zilele Brăilei, se va numi NICU ALIFANTIS. Am luat această decizie cu acordul maestrului! În plus, vom prezenta brăilenilor o surpriză pregătită deja cu cel care este un artist complet și cetățean de onoare al Municipiului Brăila”, a precizat edilul.

Celelalte 7 tramvaie se vor numi Hariclea Darclee, Panait Istrati, Mihail Sebastian, Johnny Răducanu, Fănuș Neagu și Nică Petre. La acest moment, deja circulă două tramvaie din lotul de 10 tramvaie achiziționate de la Astra Arad, cu numele Maria Filotti și Ana Aslan.

“PRIMA VESTE BUNĂ CU TRAMVAIE NOI: încă 8 tramvaie noi, tot cu fonduri europene, produse tot în România la Astra Arad, identice cu cele două deja aflate în trafic. (…) Numele celui de al 10-lea tramvai îl stabilim împreună cu brăilenii. (…) A DOUA VESTE BUNĂ este că lucrările sunt avansate și noile tramvaie din imagini vor circula, începând din august, de la Bd. Independenței, Calea Galați și până în Parcul Monument… Apoi continuăm reabilitarea altor străzi cu linie de tramvai! CONTINUĂM!!! Vorbesc DOAR despre ce am făcut, deși e febra campaniei!!! V-am mai zis: ÎMPREUNĂ FACEM ECHIPĂ BUNĂ!!!“, a scris primarul Dragomir pe Facebook.

Comentarii