stiri Braila – debraila.ro

Nechita, candidat INDEPENDENT la Consiliul Judetean: „Va rog sa MERGETI LA VOT, indiferent de optiunea aleasa! Doar votul te arunca in lupta pentru un judet mai bun!”

Mesajul candidatului independent Ovidiu Nechita – consilier in cadrul Consiliului Judetean si Presedinte Consiliul Judetean:

„Esti bulversat si nu stii pe cine sa votezi? Da, pentru ca se acrediteaza ideea ca toti sunt la fel de incompetenti, de corupti, de indolenti, ca nu ai de unde alege. Dar adevarul este ca NU, nu sunt toti la fel, pentru ca nu toti oamenii sunt la fel. Cei ce stapanesc de ceva vreme judetul Braila sunt cei indestructibili, legati de un singur interes: banul public care poate fi bagat mai usor în buzunar.

Doar votul te arunca in lupta pentru un judet mai bun! Daca nu votezi, consimti la ce e mai rau iar cand orasul acesta va deveni inamicul tau, vei pleca ca multi altii, sa cauti un oras mai bun in strainatate! Sa nu uiti insa ca el a fost contruit doar datorita faptului ca unor oameni le-a pasat si au mers la vot!

Nu este foarte complicat ci trebuie doar putina documentare despre candidatii actuali care te va ajuta sa te hotarasti.

Votul nu e un examen, ci doar un instrument!

Va rog sa MERGETI LA VOT, indiferent de optiunea aleasa!!! Nu uita ca un judet nu se construieste doar cu speranta. Daca vrei sa ai ceva de spus despre judetul tau, exercita-ti dreptul de a vota si apoi, pazeste-ti votul, tragandu-i la raspundere pe cei care te dezamagesc si nu-si onoreaza promisiunile!

Mergi LA VOT pentru ca va veni o vreme cand vei avea nevoie de judetul acesta! Daca nu tu, poate parintii si prietenii tai care au ramas aici. VOTEAZA pentru ca viitorul este mult mai aproape decat ti se pare acum!”

Comentarii