stiri Braila – debraila.ro

Moise, fost antrenor de box, despre Liceul din Faurei: „Elevi de clasa a IV-a privesc cum elevii din a X-a fac sex sub scara fostului internat”

Acuzatiile, care par incredibile, vin din partea fostului antrenor de box de la Clubul Sportiv Municipal, Moise Gigi, de loc din Faurei. Moise este primul antrenor pe care l-a avut pugilistul brailean Robert Jitaru, campion european Under 22.

Scene desprinse din filmele pentru adulti ar avea loc in Liceul Teoretic „George Valsan” din Faurei, mai exact in cladirea fostului internat, unde sunt sali de clasa.

„Poate fi mediu scolar placut cand elevi de clasa a IV-a privesc cum alti elevi de clasa a X-a fac sex sub scara fostului internat? Asta da educatie. Nimeni nu are curaj sa spuna nimic si totul merge pe burta. Aici e ceva normal. Tot aici (n.r. in liceu) sunt smecheri, elevi mai mari, care intra in clase peste copii de zece ani si le aplica corectii, in ideea ca ei sunt jupani. Cei batuti nu se duc la directoare pentru ca le este frica. Credeti-ma ca am auzit destul de multe incat am ajuns sa imi pun semne de intrebare cu privire la locul unde ar trebui sa se faca educatie”, a declarat pentru DEBRAILA fostul antrenor.

Marturiile vin in contextul in care Moise Gigi a antrenat, in anii trecuti, numerosi adolescenti din Faurei, chiar in sala de sport a liceului. Mai mult decat atat, Moise sustine ca unele dintre aspectele relatate i-au fost povestite chiar de catre fiica sa, eleva de gimnaziu in orasul aflat la mai bine de 60 km de municipiu.

Comentarii