stiri Braila – debraila.ro

Mircea Florin, principala propunere a PSD pentru fotoliul de prefect, REACTIE dupa ce numirea lui a ramas doar in ziare

Consilierul judetean si directorul Regiei Autonome „Zona Libera”, social-democratul Mircea Florin, cea mai vehiculata propunere a PSD pentru fotoliul de prefect, a reactionat, pe o retea de socializare, la scurt timp dupa ce, miercuri seara, presa a publicat informatia potrivit careia George Adrian Paladi a fost numit in functia de reprezentant al Guvernului in judetul Braila.

Mircea si-a setat pe Facebook starea/activitatea cu sintagma„se simte plin de energie”, s-a localizat in Braila si a postat urmatorul citat: „Prostul cand a urcat o treapta mai sus ca tine te scuipa-n cap. Dar e tot prost, uita ca tu tii de scara.”

Numele lui Mircea Florin a fost rostit inclusiv de senatorul Ion Rotaru, presedintele Organizatiei Judetene PSD, atunci cand a fost vorba despre inlocuitorul Madalinei Cochino, prefectul numit in timpul guvernarii tehnocrate. Pentru prima data, numele social-democratului a aparut, ca posibil prefect, in luna martie a acestui an.

Potrivit legislatiei actuale, Mircea trebuia sa devina functionar public pentru a ajunge prefect. Se pare ca PSD nu a mai asteptat schimbarea legii, anuntata inclusiv de Rotaru, si a numit o persoana care este functionar public.

Comentarii