stiri Braila – debraila.ro

Ministrul Agriculturii, despre primarul Dragomir, la Braila: „Vreau sa va spun ca e un baiat deosebit. Intra in adancimea analizei”

Ministrul Agriculturii, social-democratul Petre Daea, a vizitat, joi, Targul National „AgriCultura”, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila in parcarea Mall. Cu aceasta ocazie, Daea s-a intalnit si cu primarul Marian Dragomir, pe care l-a descris ca fiind „un baiat deosebit, cu multa profunzime in gandire”. Cei doi au fost colegi in Comisia pentru agricultura a Camerei Deputatilor in legislatura 2012-2016.

„Este unul dintre bunii prieteni ai mei, un coleg exceptional si un primar valoros. Facea treaba exceptionala la comisie. Vreau sa va spun ca e un baiat deosebit, un om cu multa profunzime in gandire. De fiecare data, in Comisia pentru agricultura, era omul care intra in adancimea analizei si care propunea solutii. Mi-a parut rau cand a plecat din Comisie, insa i-am zis ca va fi primar cu siguranta. Iata ca ochiul nu m-a inselat. Am trecut de cateva ori prin Braila si se vede ce a facut pana acum”, a spus ministrul.

Primarul Dragomir a declarat, de fata cu Daea, ca isi aduce aminte „cu placere” de perioada in care a fost membru al Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor: „Erau discutii tehnice, dar si discutii unde noi puneam sare si piper. Orice confruntare generaza progres.”

Comentarii