stiri Braila – debraila.ro

Mihai Tudose, REACTIE: „Este o onoare sa candidez la sefia PSD Braila. Le multumesc public colegilor mei de la Braila, care m-au propus si ma sustin”

Fostul premier Mihai Tudose a confirmat, prin intermediul unui mesaj postat pe o retea de socializare, zvonurile care dadeau ca sigura o eventuala candidatura a sa la fotoliul de presedinte al Organizatiei Judetene PSD. 

„DA, candidez! Daca toata lumea isi doreste acest lucru, este o onoare!”, a precizat deputatul.

Tudose sustine ca a luat decizia de a candida abia dupa ce actualul presedinte interimar al organizatiei, senatorul Ion Rotaru, l-a anuntat ca nu isi doreste sa intre in cursa pentru sefia PSD Braila.

„Dupa sedinta CExN de la Neptun, cand s-a hotarat organizarea de alegeri in toate filialele care au conducere interimara, am discutat cu domnul presedinte Ion Rotaru, domnia sa spunandu-mi ca nu mai doreste sa candideze si ca opinia lui ar fi ca eu sa vin inapoi la organizatie. I-am spus cu sinceritate ca totusi a avut rezultate foarte bune in timpul mandatului sau si din acest motiv consider ca lucrurile ar trebui sa continue in acelasi mod, insa domnul Rotaru a insistat ca nu mai candideaza. Cred ca si de aici a venit reactia colegilor, care au spus ca ma propun si ma sustin. Inteleg ca domnul senator a mai vorbit cu domniile lor si s-a generat acest lucru”, a adaugat fostul prim-ministru.

Totodata, Mihai Tudose le-a transmis un mesaj si social-democratilor braileni: „Doresc sa le multumesc si public colegilor mei de la organizatia judeteana PSD Braila, care m-au propus si ma sustin pentru functia de presedinte de organizatie.”

Comentarii