stiri Braila – debraila.ro

Medicul Ioniță o apără pe șefa învățământului, jignită de deputatul Popa: „Primul gând m-a dus la notele și mediile lor. Își permit să râdă de doamna Tudor. Priviți-vă mai des în oglindă”

Medicul Antoaneta Ioniță, fost deputat PNL, care, în prezent, conduce filiala Brăila a Partidului „Forța Dreptei” – fondat de Ludovic Orban, a lansat un atac la adresa foștilor colegi liberali, sărind în apărarea inspectorului școlar general Elena Tudor. Reacția vine după ce deputatul Alexandru Popa, liderul liberalilor brăileni, a catalogat-o pe șefa învățământului ca fiind „limitată”.

Popa a făcut mai multe declarații acide la adresa noului inspector școlar general Elena Tudor, cea care i-a luat locul în funcție PNL-istului Cătălin Canciu, „mâna dreapta” a parlamentarului. Tudor, un cadru didactic cu un CV impecabil, nu face parte din niciun partid politic.

„Cu părere de rău, constat că bunul simț este precum o floare rară și ceea ce trăim zilnic se datorează în mare măsură lipsei celor 7 ani de acasă. Motivul pentru care scriu aceste rânduri îl constituie vizionarea unui fragment dintr-o conferință de presă a foștilor mei colegi de la PNL, aceia care își permit să râdă de doamna inspector școlar general Elena Tudor pe motiv că nu a luat examenul pe postul de director la liceul Nicolae Iorga din Brăila, fapt care de altfel nu are nicio relevanță în a critica activitatea dumneaei de inspector școlar general”, a precizat Ioniță pe o rețea de socializare.

Totodată, Antoaneta Ioniță i-a sfătuit pe liberalii de la masa unde Popa a jignit-o pe Elena Tudor, respectiv Alexandru Bucălau, Cătălin Canciu și Dănuț Lungu, să se privească mai des în oglindă și, tot des, să-și facă autocritica.

„La ce m-a dus primul gând când le-am văzut reacția celor 4? În primul rând la notele și mediile lor din liceu, la media de promovare de la Bacalaureat, la media de la examenul de licență”, a conchis sursa citată.

Comentarii