stiri Braila – debraila.ro

M. Tudose i-a cerut lui Orban sa-l DEMITA pe Boboc, prefectul-candidat PNL: „Ii faceti un bine si lui… faceti un bine si Brailei!” | „In pandemie, Braila nu a mai avut prefect, ci doar un candidat care a ,,jucat” politic toate bunele si relele petrecute in Braila”

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) i-a cerut, joi, premierului Ludovic Orban, prin intermediul unui text publicat pe o retea de socializare, sa il demita din functie pe prefectul Catalin Boboc, desemnat recent candidat al PNL pentru fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean. 

Tudose sustine faptul ca Boboc s-a comportat ca „un candidat care <<a jucat>> politic toate bunele si relele petrecute in Braila”, cu referire la pandemie si la rolul avut de prefect in gestionarea crizei sanitare.

„Scrisoare deschisa
-Domnule Prim-ministru Ludovic Orban
-Domnule Presedinte PNL Ludovic Orban

Ma adresez Dvs. in dubla calitate de prim-ministru si presedinte de partid, supunand atentiei Dvs. problema Prefectului Jud. Braila.

De la investire, nu a fost un secret pentru niciun brailean ca ocuparea functiei de Prefect al judetului Braila de catre dl. Catalin Boboc nu a reprezentat decat un mijloc de maximizare a vizibilitatii pentru o candidatura la locale si apoi la generale. Atunci, in 2019, situatia poate ,,permitea”. Dar apoi lucrurile s-au schimbat odata cu declansarea pandemiei. Braila nu a mai avut prefect, ci doar un candidat care a ,,jucat” politic toate bunele si relele petrecute in Braila.

In loc de reuniuni ale Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta unde sa se identifice problemele si apoi sa se traseze responsabilitati si sa se implementeze solutii, nu asistam de 5 luni decat la ,,Comunicate“, rare si acestea, si la postari pe facebook unde ,,Prefectul” stabileste vinovati si vinovatii…

Azi aflam din presa locala ca ,,a vorbit cu colegii de la DSP pentru identificarea contactilor cazurilor pozitive”… Azi, 6 august …

Nu credeti domnule Prim-ministru ca e un pic cam tarziu…?

Daca tot a fost desemnat de catre partidul pe care il conduceti drept candidat la locale, nu credeti ca guvernul pe care de asemenea il conduceti ar trebui sa-l scuteasca pe dl. prefect de greaua suferinta pe care o incearca in zadarnica stradanie de a fi Prefect..???
ii faceti un bine si lui… faceti un bine si Brailei!

Cu stima, un brailean!”

Liberalii braileni l-au desemnat, la sfarsitul lunii trecute, pe prefectul Catalin Boboc, fost senator si presedinte al Organizatiei Judetene PNL, drept candidat la presedintia Consiliului Judetean.

Comentarii