stiri Braila – debraila.ro

Judecatoria Braila l-a eliberat conditionat acum 3 luni pe violatorul din Bucuresti | Tot magistratii braileni l-au eliberat si in 2014

Pe 12 noiembrie 2018, acum trei luni si jumatate, Judecatoria Braila a admis propunerea de liberare conditionata a lui Iulian Fentzel, bucuresteanul bucurandu-se astfel de libertate, dupa ce a executat doar o treime din pedeapsa. Fusese condamnat pentru ca a violat o femeie – mama unui procuror, in 2014, intr-un parc din municipiul Buzau.

Cu doar o luna inainte de a o batjocori pe buzoianca, Fentzel doar ce iesise pe poarta puscariei, eliberat conditionat tot de Judecatoria Braila, la propunerea Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Braila. Barbatul si-a petrecut mai bine de jumatate din viata in spatele gratiilor, pentru viol, talharie sau furt.

Iulian Fentzel, in varsta de 61 de ani, a fost arestat preventiv, dupa ce, in noaptea de 22 spre 23 februarie, a fost prins in flagrant de politisti in timp ce agresa fizic o tanara, intr-o cladire dezafectata din Sectorul 1 al capitalei, obligand-o sa intretina relatii sexuale. Totodata, victimei i-a fost furata si suma de 500 euro.

Cu doar cateva ore inainte, Fentzel a mai violat o femeie de 34 de ani, tot in Sectorul 1.

Comentarii