stiri Braila – debraila.ro

EXCLUSIV Jantea-Crican Alexandru, principala propunere a PSD pentru fotoliul de viceprimar al Brailei

Social-democratii o vor pastra pe Doinita Ciocan ca viceprimar, insa, cel de-al doilea fotoliu de viceprimar, ocupat pana acum de liberalul Alexandru Danaila, va fi ocupat de un PSD-ist din noua generatie. Conform informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA, consilierul local ales Jantea Crican-Alexandru, in varsta de 30 de ani, aflat la primul mandat, este principala propunere a PSD.

Jantea, de profesie jurist, este casatorit. Social-democratul lucreaza la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est, institutie cu sediul in Braila.

„Urmaresc legalitatea contractelor de finantare europeana, particip la concilieri in cazul unor litigii pe contracte de finantare si consider ca experienta mea privind utilizarea eficienta a fondurilor europene este importanta in contextul actual, spunea consilierul local ales in campania electorala.

Decizia finala va fi luata pana joi, 23 iunie, cand se va intruni si noul Consiliu Local Municipal. Atunci, primarul ales Marian Dragomir va depune juramantul, iar majoritatea PSD va propune cei doi viceprimari.

Comentarii