stiri Braila – debraila.ro

HALUCINANT | Ce le transmite un preot brailean enoriasilor, suparat ca n-au iesit la VOT: „Nu cred ca doar 30 v-ati impartasit cu Hristos. Sa ne marturisim credinta cu un DA”

Preotul din Salcia Tudor ii invita pe enoriasi sa isi marturiseasca credinta la urne, „cu un <<DA>> pentru familia traditionala”, lasand sa se inteleaga ca cei care nu au votat nu au „credinta in bunul Dumnezeu”.

Omul Bisericii a postat un mesaj pe o retea de socializare, sambata seara, dupa inchiderea urnelor, aratandu-se suparat ca doar 30 de localnici au votat in satul Salcia Tudor (4,94%), desi pe lista permanenta sunt inscrise peste 2.100 de persoane.

„Tind sa cred ca suntem mai multi in acest sat cu credinta in bunul Dumnezeu. Nu cred ca doar 30 v-ati impartasit cu Hristos si l-ati pastrat in casa sufletului vostru. (…) Fiti aparatori tari ai credintei! Doamne ajuta!”, a transmis Fanus Craciun.

Totodata, preotul ii indeamna pe localnici sa voteze „DA” in cea de-a doua zi a referendumului: „Va voi pomeni in rugaciunea de seara si maine dupa Sf. Liturghie sa mergem sa ne marturisim credinta cu un <<Da>>”.

Comentarii