stiri Braila – debraila.ro

„HAI LA CROS, CA-I SANATOS!” | PSD ii cheama pe braileni la alergat in Parcul Monument

Organizatia Judeteana PSD da startul unei competitii unice in Braila, in care, potrivit organizatorilor, „toata lumea se va bucura de o super experienta sportiva, dar si de multa distractie”. Este vorba despre CROSUL GENERATIILOR „HAI LA CROS, CA-I SANATOS”, un eveniment la care sunt asteptati toti iubitorii de miscare.

Crosul se va desfasura pe 8 iulie 2017, incepand cu ora 09:30, in Parcul Monument.

GROSUL GENERATIILOR, initiat de tinerii social-democrati, va avea ca punct de intalnire zona „La Rondou”.

Cel mai nou eveniment urban dedicat brailenilor va oferi tuturor amatorilor de distractie prin sport ocazia sa se bucure de o atmosfera deosebita. Concurentii se vor intalni intr-un cadru special pregatit cu multe surse de energie, voie buna si invitati surpriza.

La start pot lua parte alergatorii amatori, indiferent de abilitati, pe 3 categorii: copii sub 12 ani, peste 12 ani fete si peste 12 ani baieti.

Participanții la CROSUL GENERATIILOR se vor bucura si de 3 premii consistente, pentru fiecare categorie in parte, si anume O BICICLETA!

Pasiunea pentru sport si pofta de miscare impreuna cu prietenii, familia si toti cei dragi vor completa tabloul plin de culoare al competitiei „Hai la cros, ca-i sanatos”.

INSCRIERILE SE FAC LA NUMARUL DE TELEFON: 0746782286

Primii 200 de inscrisi primesc garantat un tricou, la locul evenimentului!

Comentarii