stiri Braila – debraila.ro

FOTO | Toaleta cu acces CA LA METROU in Piata Mare | Sefa Pietelor: „Bagi fisa si intri intr-un grup sanitar modern. Sistemul e inca in cutia de carton, ca sa-l protejam”

Pe langa amenajarea parcarii cu bariere de langa Piata Mare, Administratia Pietelor si Targurilor a modernizat si grupul sanitar din piata, la care cumparatorii au acces contracost. Pentru 1 leu, platit angajatului APT de la „cantarul de control”, oricine poate intra in toaleta din Hala Mare.

In curand, lucrurile se vor schimba radical in ceea ce priveste modul in care se va intra in grupul sanitar. Conducerea societatii a carui actionar unic este Consiliul Local Municipal a hotarat, la sfarsitul anului trecut, montarea unui turnichet, un sistem cunoscut de la accesul in metrou.

„Da, am instalat un turnichet. Este o toaleta curata, cu boiler si o sa fie foarte util. Bagi fisa si intri intr-un grup sanitar modern. In acest mod o sa eliminam si factorul uman si vor fi controlate mai bine incasarile”, ne-a declarat Meluta Dragut, directorul APT.

Intrebata de ce turnichetul nu este inca functional, fiind acoperit cu o cutie de carton, Dragut a explicat faptul ca sistemul electric de acces va fi pus in functiune odata cu finalizarea parcarii din fata Halei Mari.

„Ce nu intelegeti? El e montat, dar e acoperit ca sa fie protejat. Dupa ce va intra in functiune, angajatul care incaseaza acum nu va mai exista, iar cantarul de control il vom muta la biroul administratorului pietei. Am zis sa oferim o parcare moderna pentru clientii pietei, dar si un grup sanitar modern. Cand eu am venit la conducerea APT biletul era 1,5 lei, iar eu l-am redus la 1 leu”, a mai precizat Dragut.

Investitia se ridica la 4.000 de lei.

Comentarii