stiri Braila – debraila.ro

FOTO | DUBLARE a numarului de cereri pentru pasapoarte la Braila | Prefect: „S-a modificat programul, s-a mai deschis un ghiseu! Numarul cererilor este in crestere”

Brailenii au inceput sa se inghesuie la sediul Serviciului Public Comunitar de Pasapoarte. Programul cu publicul a fost prelungit, a mai fost deschis un ghiseu si sunt primite inclusiv cererile fara programare.

Situatia este similara in foarte multe alte judete din tara. Potrivit presei centrale, romanii stau la cozi pentru a-si intocmi pasapoarte, numarul solicitarilor crescand simtitor in ultimele zile. Sunt judete în care numarul cererilor s-a triplat, iar site-ul epasapoarte.ro pentru programari online functionează cu dificultate.

In cazul Serviciului Public Comunitar de Pasapoarte Braila, prefectul Iulian Timofei a declarat pentru DEBRAILA.ro faptul ca numarul de cereri s-a dublat, motiv pentru care au fost luate mai multe masuri pentru a preveni blocarea fluxului.

„Se primesc si cereri fara programare si s-a mai deschis un ghiseu pentru primiri documente. In momentul de fata, exista patru ghisee, trei pentru primiri documente si unul pentru eliberari pasapoarte. Si programul a fost modificat. Acum vorbim despre un program 08:00-20:00. Numarul cererile este in continua crestere”, a precizat Timofei.

Comentarii