stiri Braila – debraila.ro

Firma lui Caruz, despre sinuciderea Marianei Gobeaja de la APIA: „Regretam nespus. Si-a curmat viata din motive necunoscute de noi”

„Complexul de crestere a porcilor” SRL, firma detinuta de afaceristul Gheorghe Caruz, a transmis DEBRAILA.ro un drept la replica in urma publicarii articolului legat de sinuciderea Marianei Aurora Gobeaja, o fosta angajata a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, care si-ar fi pus capat zilelor din cauza unui proces civil in care era implicata si in care societatea lui Caruz cerea despagubiri de aproape 1.5 milioane de euro.

Dreptul la replica, pe care il redam in totalitate, este semnat de Georgel Voicu, administratorul firmei.

„Informam opinia publica ca regretam nespus de mult disparitia d-nei Aurora Gobeaja, dar opinia publica trebuie sa cunoasca ca nu din cauza procesului cu societatea noastra a fost determinata sa-si curme viata ci din alte motive necunoscute de noi. Noi am renuntat la chemarea in judecata impotriva celor trei salariate de la APIA Braila, inclusiv a raposatei, inca din data de 11.10.2017 ca urmare a faptului ca am aflat ca abuzul facut asupra societatii noastre s-a datorat unor dispozitii verbale venite de la Bucuresti. 

Toate cele trei salariate de la APIA au cunoscut acest lucru deoarece au fost informate si verbal si in scris cu adresa la APIA Braila, ca dovada ca incepand cu acea data nu s-au mai prezentat la proces niciuna din ele.”

Facem precizarea ca pe portalul instantelor de judecata, la dosarul aflat la recurs, pe masa judecatorilor Curtii de Apel Galati, Daniela Militaru, Mihaela Olteanu si Mariana Aurora Gobeaja apar avand calitatea de „parat”.

TRAGEDIE | Data in judecata de firma afaceristului Caruz, o fosta angajata APIA s-a SINUCIS 

Comentarii