stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Tudose, ministrul Economiei: „Cred ca Chiscaniul a gresit respingand asocierea cu municipiul Braila. Nu au existat presiuni politice. Daca ei au hotarat ca vor pune panselute acolo…”

Mihai Tudose, ministrul Economiei, a declarat pentru DEBRAILA ca, din punctul sau de vedere, consilierii locali din Chiscani au gresit respingand asocierea cu Primaria Braila si Consiliul Judetean pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat. „Le respectam vointa. Pana la urma, e dreptul localitatii respective sa stabileasca ce va face”, a spus social-democratul.

Tudose a mai aratat faptul ca „nu au existat presiuni politice”, dovada stand in faptul ca primarul comunei este membru PSD si consilierii PSD au votat impotriva asocierii.

„Daca cineva le-o fi spus ca ce castiga ei din statiune, ca impozite locale, le ajunge sa dea cu var pe o alee… Este o hotarare de instanta ca statiunea e in administrarea lor si daca ei s-au hotarat sa o faca singuri… Primaria Braila le-a oferit o oportunitate, iar ei au decis sa administreze singuri statiunea. Poate se trezesc! Nu le putem impune ceva politic. Nu a fost nimeni de la PSD la sedinta in care s-a respins asocierea. Normal ar fi fost sa fie aprobata asocierea. Cred ca era mai bine ca trei entitati sa se implice in dezvoltarea statiunii. Daca ei au hotarat ca vor pune panselute acolo…”, a precizat ministrul.

Comentarii