stiri Braila – debraila.ro

Emilia Meirosu (PSD), deputat de Braila, mesaj catre protestatari: „Ne-ati amenintat, ne-ati numit talhari. Ati mintit. Ati scindat tara in doua. Ati pierdut seri in care ati fi putut lua cina in familie”

Deputatul social-democrat Emilia Meirosu, de profesie cadru didactic, a postat pe o retea de socializare un text, pe care l-a denumit „Scrisoare pentru Romania”, adresat celor care au protestat impotriva PSD si a modificarii legislatiei penale. Parlamentarul aflat la primul mandat afirma ca protestatarii au mintit si au rostit adevaruri pe jumatate, iesind in strada „la o comanda de sus”.

„Daca am tacut pana acum este pentru ca imi iubesc prea mult tara si mi-as dori (ca si tine, probabil!) sa mi-o stiu asezata in tihna, limpede, clara, luminoasa si netulburata. Iubesc Romania, iubesc romanii, iubesc judecata dreapta si sensul in lucruri si fapte! Dar mai presus de toate, imi iubesc si imi stimez aproapele. Aproapele-mi esti tu…si tu care citesti acum si voi care ati iesit in strada si ati scandat „hotii”, ne-ati amenintat, ne-ati ponegrit si ne-ati luat la intrebari. Ati mintit si ati rostit adevaruri pe jumatate. Ne-ati numit talhari si dregatori de legi la ceas de seara. Nu doar pe noi ne-ati trecut prin foc si para, ci pe toti ceilalti, semenii care, se pare, au pacatuit strasnic in clipa in care AU INDRAZNIT sa creada in Romania! V-ati razvratit nu impotriva noastra, ci impotriva tuturor romanilor care au ales, au crezut si s-au bizuit pe noi in 11 decembrie! Nu ati lovit in social-democrati, ci in toti cei care in iarna anului trecut au parafat prin vot liber exprimat certificatul de renastere al Romaniei. Pot sa inteleg de ce v-ati adunat cu miile. Pot sa inteleg ca ati ales sa protestati impotriva a ceea ce ati considerat ca fiind un abuz. E dreptul vostru sa faceti asta, drept castigat cu sange la Revolutie. Nu inteleg insa de ce a trebuit sa scindati tara in doua, sa impartiti romanimea si sa spintecati haiduceste tot ce PSD a incercat sa cladeasca, sa inalte si de ce a trebuit sa faceti asta la o comanda „de sus” indiferent unde s-ar situa acel ,,sus. N-ati facut altceva decat sa divizati romanii. Ce ati castigat? N-ati castigat nimic. Dimpotriva, ati pierdut seri in care ati fi putut lua cina in liniste alaturi de familie, ore in care ati fi putut vorbi cu cei mici, nervi pe care i-ati consumat pe injurii, acuzatii si huiduieli”, precizeaza Meirosu.

Parlamentarul a enumerat masurile implementate de Guvernul PSD-ALDE, in numar de 30, amintind de cresterea salariului minim, eliminarea celor 100 de taxe nefiscale sau eliminarea impozitului pe venit pentru pensiile mai mici de 2000 de lei, mentionand ca „niciodata vrajmasia si dezbinarea nu au adus ceva bun vreunui popor”.

„Si democratia pe care o clamati atat spune ca majoritatea trebuie sa decida. Pe 11 decembrie majoritatea a decis. A decis ca PSD trebuie sa ia locul tehnocratilor in aceasta tara. Milioane de oameni au votat pentru asta. Deja ati uitat? De ce acum suntem ciuma rosie? (…) NU noua ne-ati adus ofense seara de seara, ci milioanelor de romani care au votat PSD si care cred in lucruri diferite in plan politic, dar iubesc cel putin la fel de mult ca voi aceasta tara. NU noi v-am tradat!”, a conchis deputatul PSD, semnand „Cu prietenie, Emilia”.

Comentarii