stiri Braila – debraila.ro

Ecologizarea in cartierele Brailei: Dupa Buzaului, urmeaza Radu-Negru, Bariera, Vidin si apoi actiunea se muta spre Hipodrom

Actiunea de ecologizare din cartierele municipiului a inceput cu Ansamblul Buzaului, imediat dupa ce a fost „curatata” Soseaua de Centura. Se toaleteaza gardurile vii, se taie pomi si se scot la lumina spatiile dintre blocuri, acoperite pana acum cu vegetatie deasa.

Pana acum, au fost pusi la pamant 21 dintre cei aprooximativ 2.500 de plopi din oras.

„Pomii batrani ii taiem si vom planta altii, incepand din toamna si pana in primavara. Toaletam tot ce inseamna garduri vii si spatii dintre blocuri. Urmeaza ca in perioada urmatoare sa intram in toate cartierele din municipiu. Am inceput cu ocazia Zilelor Municipiului in zonele centrale si am spus ca vom intra in cartiere. Am inceput cu Ansamblul Buzaului, urmeaza Radu-Negru, zona Bariera, apoi venim din Vidin si ne inchidem in final in cartierul Hipodrom, care este cel mai verde si are nevoie de un timp indelungat pentru terminarea acestor lucrari. Acolo unde vom taia un pom, cu siguranta, vom planta altul”, a precizat primarul Marian Dragomir.

Comentarii