stiri Braila – debraila.ro

Dupa infrangere, Boboc transmite un MESAJ sustinatorilor si membrilor PNL: „Strangem randurile!” | „Trebuie sa invatam din propriile greseli si sa ni le asumam barbateste”

Catalin Boboc, candidatul PNL care a pierdut lupta pentru fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean la jumatate din scorul obtinut de social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a transmis, marti, pe retelele de socializare, un mesaj adresat sustinatorilor PNL si membrilor de partid.

Boboc sustine ca victoria PSD la Braila trebuie recunoscuta si ii indeamna pe liberali sa stranga randurile.

„Astazi trebuie sa recunoastem victoria PSD la Braila si trebuie sa-i felicitam pe castigatorii acestor alegeri, asa este demn! De la aceasta situatie plecam la un nou drum de patru ani si depinde numai de noi cum o facem. Constructia unei alternative dureaza, trebuie sa inceapa de astazi, nu avem voie sa irosim nicio zi! Trebuie sa invatam din propriile greseli si sa ni le asumam barbateste, politica se face cu barbatie! Strangem randurile!”, a scris fostul candidat la sefia judetului.

Tudose si taifunul care a maturat PNL: brailenii au ales echipa Dragomir-Chiriac! | PSD a castigat 6 comune cu primari PNL, iar USR-PLUS a suflat liberalilor comuna Maxineni | PNL a batut PSD doar in Ulmu

Comentarii