stiri Braila – debraila.ro

Dupa dezvaluirile DEBARAILA.RO privind terenurile din statiunea Lacu-Sarat, PSD il ameninta cu EXCLUDEREA pe primarul Chiscaniului

Senatorul Ion Rotaru, presedintele Organizatiei Judetene PSD, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca primarul comunei Chiscani, Costica Cojea (PSD), a fost invitat sa participe la sedinta conducerii filialei, pentru a da explicatii cu privire la modul in care Consiliul Local Chiscani i-a atribuit afaceristului Vasile Dogarescu (PNL), fara licitatie publica, doua terenuri in statiunea Lacu-Sarat, la un pret de aproximativ 30 de bani/mp/luna.

„Nu ne putem asuma ca am castigat Primaria Chiscani, dar primarul face acolo ce il taie capul, in detrimentul bunului mers al lucrurilor”, a spus Rotaru.

Liderul PSD afirma ca, tinand cont si de refuzul Chiscaniului, unde PSD are si primar si viceprimar, de a se asocia cu Municipiul si Judetul pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat, proiect al social-democratilor din campania electorala de la localele din 2016, Cojea risca sa fie exclus din partid.

„Eu cred ca ce s-a intamplat la Chiscani, avand in vedere acest fapt, dar si ca nu s-a realizat asocierea, nu este in regula. Astazi (n.r. vineri) avem sedinta de Birou Permanent. L-am invitat la aceasta sedinta si pe primarul Chiscaniului, sa ne dea explicatii, sa vedem ce suport a avut ca sa faca ce a facut. Sa vedem ce planuri are, pentru ca ne-am bucurat foarte mult ca am castigat Primaria Chiscani, din perspectiva ca statiunea are un viitor pe o asociere, fara ganduri ascunse, fara dorinta de a face afaceri, unii sau altii. Ideea a fost ca, unite, cele trei entitati pot sa genereze ceva bun pentru Lacu-Sarat. Daca lucrurile merg in continuare de aceasta maniera, probabil ca vom lua o masura radicala si vom renunta la serviciile domnului primar, tinand cont de atitudinea pe care o are. Decizia o vom lua dupa ce vom avea o discutie cu dumnealui. Daca va veni cu explicatii care sunt legale, este dreptul administratiei. Dupa discutie vom vedea care sunt perspectivele”, a declarat presedintele PSD Braila.

Comentarii