stiri Braila – debraila.ro

DREPT LA REPLICA | Ce spune consilierul local acuzat ca l-a batut pe vecinul mamei sale: „Sunt razbunari politice ale unor persoane frustate care isi rezerva dreptul de a ocupa functii politice pe viata”

Drept la replica:

„NU TREBUIE SA SE TRAGA CONCLUZII DIN AUZITE, DUPA CALOMNII ALE UNOR PERSOANE FARA IDEOLOGIE SI CARE VOR DOAR SA SE REMARCE PRIN DENATURAREA ADEVARULUI

In virtutea dreptului la replica si a corectei informari a opiniei publice, in legatura cu articolul aparut in mediul online in ziua de 05.03.2021 prin intermediul DEBRAILA.ro, cu privire la un incident petrecut la data de 04.03.2021 pe scara unui bloc din strada Hipodrom, sunt convins de faptul ca, dreptul la libertatea de exprimare comporta cu prioritate indatoriri si responsabilitati, si apoi comunicarea unor informatii primite, fara a aduce prejudicii demnitatii, onoarei, vietii particulare, a persoanei si a dreptului la propria imagine, atat la adresa mea cat si la adresa celorlalti membri ai familiei mele.

Practic, furnizorul de informatii, respectiv sursa care a transmis informatia ziarului, se prevaleaza de nume de persoane, date personale, fotografii, functii si denumiri de institutii cu rea credinta, le interpreteaza gresit, doar cu scopul de a ataca familia mea, nicidecum ca i-ar pasa de un brailean, determinand publicarea unor concluzii eronate cu privire la incidentul din data de 04.03.2021.

Nu este greu de observat ca toate informatiile publicate au fost duse catre o directie care nu are nicio legatura cu incidentul din data de 04.03.2021. Sunt razbunari politice ale unor persoane frustate care isi rezerva ,,dreptul” de a ocupa functii politice pe viata, care aleg sa jigneasca si sa publice neadevaruri atacand in scopul de a intimida tinerii care au curajul sa construiasca ceva pentru ei si pentru comunitate.

Asigur opinia publica de faptul ca realitatea este cu totul alta, ca nici eu si nici familia mea nu am determinat incidentul din data de 04.03.2021. In acest sens va informez ca apelul la 112 a fost efectuat de catre unul din membrii familiei mele, fapt care ar trebui sa va ajute sa intelegeti ca informtiile publicate nu reflecta realitatea. La momentul potrivit voi reveni cu completari pentru ca, in acest moment, nu-mi pot permite sa prezint mai multe detalii pentru a nu obstructiona cercetarile organelor abilitate, deoarece exista formulata plangere penala inca din data de 02.03.2021, la adresa braileanului cu pricina pentru comiterea unor infractiuni contra persoanei.

Stim cu totii si am simtit pe pielea noastra ca viata este o lupta si nu de multe ori intalnim obstacole din partea unor oameni care parca sunt pusi acolo sa-ti ingreuneze drumul.

Si totusi imi place sa arat intotdeauna ca cel mai nobil lucru pe lumea asta este sa fii ,,OM” si sa ramai asa pana la final. Nu vreau sa filozofez pe aceasta tema, insa politica unor persoane, care inseala cu stiinta pe cei care cred in cuvinte sonore fara continut, incurajeaza lasitatea omului care traieste din minciuna si tradare, ducand in derizoriu in goana dupa beneficii personale.

Cu stima,
Vlad Daniel”

Exclusiv | Barbat SNOPIT IN BATAIE de un consilier local si fratele sau | Agresorii sunt copiii Mariei Vlad, fost director economic al Consiliului Judetean

Comentarii