stiri Braila – debraila.ro

Dragomir (PSD): „Sunt un om al dialogului. Nu spun ca detin adevarul absolut”

Deputatul Marian Dragomir, candidatul PSD la Primarie, considera ca actualul mod de relationare intre primar si consilierii locali, indiferent de culoarea politica, trebuie continuat.

Intalnirile intre edil si liderii de grup, inainte cu o zi sau doua de sedinta Consiliului Local Municipal, au scapat, in opinia parlamentarului, mini-legislativul municipiului de certurile interminabile de la Consiliului Judetean, unde s-a ajuns chiar si la jigniri.

„Am apreciat la actualul Consiliu Local Municipal faptul ca, dupa sau inainte de comisii, au existat intalniri intre primar si liderii de grup. Discutiile au condus, intr-un final, la imbunatatirea unor proiecte de hotarare, la amanarea lor pentru a fi completate si a se evita, in plen, discutii de genul celor de la Consiliul Judetean. Aceste lucruri trebuie sa continue”, a declarat Dragomir in cadrul unei conferinte de presa.

Candidatul PSD a mai adaugat faptul ca, daca va ajunge primar, va avea „o comunicare buna” si cu alesii de la alte partide, descriindu-se ca fiind „un om al dialogului”.

„Si oamenii care au nemultumiri se pot aseza la masa si sa isi spuna dorintele. Putem gasi o armonizare. Nu spun ca detin adevarul absolut sau ca ideile mele sunt cele mai bun”, a concluzionat deputatul.

Comentarii