stiri Braila – debraila.ro

Dragomir (PSD): „In 2018, cand expira contractele, se poate analiza renuntarea la maxi-taxi”

Deputatul Marian Dragomir, candidatul PSD pentru fotoliul de primar, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca, in 2018, cand expira contractele Primariei cu operatorii maxi-taxi, se poate analiza renuntarea la transportul privat de calatori.

Decizia va fi luata de Consiliul Local Municipal, nu doar de catre primar, in functie si de opiniile brailenilor, sustine Dragomir.

„Pentru a evita actiuni in instanta, trebuie sa respectam contractele, atat Primaria, cat si operatorii maxi-taxi, care si le-au asumat prin semnatura. Contractele prevad clar drepturi, dar si obligatii pentru toate partile. In 2018, cand vom ajunge la scadenta, vom avea de analizat in CLM, pentru ca decizia nu va fi doar a primarului, si vom tine cont si de perceptia pe care o au cetatenii despre transportul privat de calatori, pe care nu trebuie sa-l blocam daca se desfasoara in termeni civilizati, conform contractului”, a spus parlamentarul.

Dragomir a mai adaugat faptul ca parcul auto al Braicar trebuie marit, prin achizitionarea de autobuze noi, de mici dimensiuni, astfel incat, in cazul unor situatii neprevazute, cum este renuntarea operatorilor maxi-taxi la anumite trasee (n.r. cum s-a intamplat luna trecuta), compania publica de transport calatori din subordinea municipalitatii sa le poata prelua.

Comentarii