stiri Braila – debraila.ro

Dragomir (PSD): „Consider ca toate sporturile din Braila trebuie sustinute”

Marian Dragomir, candidatul PSD pentru Primarie, a declarat ca, in opinia sa, „toate sporturile trebuie sustinute” de municipalitate, punand accent pe competitiile sportive intre licee.

„Eu am spus intotdeauna ca voi considera prioritare competitiile sportive intre elevii de liceu. Vom invita la toate aceste competitii sportive antrenorii echipelor din Braila la fotbal, handbal, baschet, care vor putea astfel sa selectioneze si viitorii sportivi de performanta. (…) Cel mai important este sa ne pregatim si propria pepiniera de sportivi de performanta, pentru a nu ajunge sa cumparam de la altii. Eu consider ca toate sporturile din Braila trebuie sustinute si am fost in ultimii ani invitat la mai multe cluburi locale care sunt infiintate prin diverse forme asociative si care  practica multe sporturi. Vom asigura finantarea lor prin sume care pot fi accesate in urma depunerii unor proiecte in acest sens”, a spus Dragomir.

Social-democratul a mai adaugat ca sustine finantarea in continuare din banii Primariei a echipelor locale de fotbal si handbal, Dacia Unirea si HC Dunarea.

Comentarii