stiri Braila – debraila.ro

Doar doi pesedisti braileni si-au aratat public sustinerea pentru premierul Tudose, in lupta cu Dragnea | Restul, capul la cutie

A trecut un weekend in care toata presa centrala a publicat ”in cascada” informatii legate de lupta din interiorul PSD, declansata de Dragnea pentru debarcarea premierului Mihai Tudose. Multi dintre greii partidului, dar si lideri de organizatii judetene, si-au exprimat public opinia cu privire la modul in care ar trebui transata problema, pozitionandu-se clar intr-una dintre tabere.

La Braila, organizatie judeteana din care face parte Tudose, doar doi social-democrati si-au declarat sustinerea ferma pentru primul-ministru. Pe retelele de socializare, Emilia Meirosu (deputat) si Adrian Rindunica (secretar de stat in Ministerul Muncii) s-au aratat a fi categoric in barca lui Mihai Tudose, in timp ce alti colegi de partid, de altfel extrem de activi in a transmite mesaje pe Facebook, au ales pozitia strutului.

Primarul Marian Dragomir, un alintat al retelelor de socializare atunci cand vine vorba de gropi astupate sau maidanezi ridicati de hingheri, si-a lasat deoparte pasiunea pentru like-uri, in contextul in care alti primari de municipii au sarit in apararea lui Tudose sau, dupa caz, Dragnea. Nici deputatul Nicu Nita nu s-a grabit sa ajunga la tastatura.

”Guvernul Tudose a intreprins toate demersurile necesare pentru punerea in aplicare a masurilor din Programul de Guvernare. Aceste masuri incep sa isi dovedeasca eficienta. Premierul demonstreaza ca, prin decizii ferme si concrete, duce la indeplinire toate promisiunile facute in campania electorala: avem nevoie de oameni hotarati! Sustin cu hotarare Guvernul Tudose si solutiile CEX al PSD, care vor aduce starea de normalitate pentru continuarea guvernarii. Cred ca aceasta atitudine este si va fi benefica pentru dezvoltarea societatii romanesti!”, a precizat deputatul Meirosu.

Secretarul de stat Adrian Rindunica, secretar general al Organizatiei de Tineret a PSD, a distribuit scrisoarea deschisa a liderului tinerilor social-democrati, Gabriel Petrea, care a mentionat ca ”pastrarea guvernarii trebuie sa ramana o prioritate”.

”Nu ne permitem sa facem schimbari o data la sase luni, pentru ca parem neseriosi si amatori. Avem nevoie de mai multa democratie in partid. Numirile in functiile publice nu mai pot fi surprize pregatite de lideri”, mai spune presedintele TSD.

Situatia din interiorul PSD va fi transata, luni, la Comitetul Executiv National, convocat pentru ora 16:00.

Comentarii