stiri Braila – debraila.ro

Deputatul Nita: „Tudose, varianta cea mai buna pentru sefia PSD Braila. Podul peste Dunare este reusita lui Tudose, care a semnat contractul in ultima sa zi la Guvern”

Deputatul social-democrat Nicu Nita considera ca fostul premier Mihai Tudose este „varianta cea mai buna” pentru presedintia Organizatiei Judetene PSD, aratand ca il sustine „neconditionat”, in contextul alegerilor care vor avea loc in 11 filiale conduse de lideri interimari, printre care si Braila.

Totodata, parlamentul a precizat faptul ca intrarea in linie dreapta cu podul peste Dunare este meritul exclusiv al lui Tudose, care, „a semnat contractul in ultima sa zi la Guvern”.

„Eu il sustin pe Mihai Tudose, care este varianta cea mai buna pentru sefia PSD Braila. Cat a fost prim-ministru, Mihai Tudose a adus numeroase beneficii municipiului si judetului, de la fondurile alocate de Guvern la semnarea contractului pentru podul peste Dunare. Podul peste Dunare este reusita lui Tudose. Sa nu uitam ca Mihai Tudose a semnat contractul in ultima sa zi la Guvern, inainte de sedinta in care se discuta retragerea sprijinului politic pentru guvernul pe care il conducea. Eu cred ca acest fapt spune multe despre Tudose si raspunde si la intrebarea <<de ce Mihai Tudose?>>”, a declarat Nita.

Potrivit presei centrale, Liviu Dragnea, liderul PSD, le-a cerut presedintilor interimari sa inceapa cat mai rapid pregatirile pe plan local pentru organizarea conferintelor judetene. Cel mai probabil, noii sefi de organizatii vor fi alesi pana la mijlocul lunii octombrie.

Comentarii