stiri Braila – debraila.ro

Tudose (PSD): „De ce un primar care vrea acum parlamentar nu le-a zis oamenilor, atunci cand l-au ales, ca vrea sa le asfalteze ulitele din Parlament?”

Deputatul Mihai Tudose (PSD) a declarat pentru DEBRAILA ca niciun primar social-democrat din judet nu si-a manifestat intentia de a candida la alegerile parlamentare. In opinia liderului PSD, o astfel de candidatura reprezinta o tradare a electoratului.

„Ai candidat la Primarie acum 3 luni si acum vrei in Parlament. La alegerile locale i-ai mintit pe oameni ca le vei da marea cu sarea, ei te-au crezut si te-au ales. Acum, ii lasi si te duci la Bucuresti? Sunt de acord ca exista primari in judet extraordinari, care merita un loc in Parlament, dar sa nu isi mai asume o candidatura la alegerile locale. De ce un primar care vrea acum parlamentar nu le-a zis oamenilor, atunci cand l-au ales, ca vrea sa le asfalteze ulitele din Parlament?”, a spus Tudose.

Mihai Tudose este cel care deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor. La PNL, desi nu este o decizie definitiva, numarul unu pe lista pentru Camera Deputatilor este primarul comunei Ciresu, Popa Radu.

Comentarii