stiri Braila – debraila.ro

De 1 decembrie, Brăila va avea CEA MAI SPECTACULOASĂ paradă militară din ultimii 30 de ani: TAB-uri, obuziere, autospeciale și caii Detașamentului de Cavalerie al Jandarmeriei București

De Ziua Națională, pe Calea Călărașilor – în zona Palatului Administrativ, va avea loc cea mai spectaculoasă defilare care a avut loc după Revoluția din 1989.

La parada militară de 1 decembrie vor lua parte, în premieră, peste 35 mijloace tehnice ale Ministerului Apărarii, Poliției, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Poliției de Frontieră, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Detașamentului de Cavalerie al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, Penitenciarului Brăila, Flotilei Fluviale și Serviciului Român de Informații.

Astfel, brăilenii vor putea admira în defilare de la TAB-uri, obuziere, mașini cu termoviziune, laborator criminalistic auto, autospeciale ale Poliției, mașini de descarcerare, dar și nouă cai ai Jandarmeriei București.

Totodată, Fanfara Muzicii Militare și detașamente cu uniforme actuale și de epocă vor face parte din parada militară.

Evenimentele dedicate Zilei Naționale a României vor începe la ora 10:00, potrivit programului anunțat de Primărie.

Începând cu ora 11:00, după defilare, Laura Lavric și Orchestra “Plai Moldovenesc” din Republica Moldova vor susține un spectacol de zile mari pe scena montată în fața Palatului Administrativ.

Comentarii