stiri Braila – debraila.ro

Ciolos, RASPUNS pentru PNL Braila: „Cine acuza USR-PLUS de blat cu PSD nu traieste pe lumea asta! PNL a avut intelegeri cu PSD. Se plimba primarii ca pe bulevard, de la PSD la PNL si invers”

Europarlamentarul Dacian Ciolos, co-presedintele Aliantei USR-PLUS, s-a aflat la Braila, miercuri, intr-o vizita electorala, pentru a ii sustine pe candidatii aliantei pentru fotoliile de primar al municipiului si presedinte al Consiliului Judetean, Mihai Isvoranu si Catalin Stancu.

Fostul premier a comentat recentele declaratii ale lui Marian Capatina, numarul 1 pe lista PNL pentru Consiliul Judetean, care a acuzat USR-PLUS de blat cu PSD la Braila.

„Eu pot sa va spun ca principiul dupa care noi am mers peste tot in tara este ca acolo unde ne-am putut pune de acord pe profilul candidatilor in comun am facut alianta cu PNL. Acolo unde candidatii PNL, din punctul nostru de vedere, n-au corespuns cu valorile pe care noi vrem sa le sustinem si sa le promovam, am preferat sa nu facem aceste intelegeri acum si sa ne prezentam cu candidatii nostri. Eu cred ca poti sa acuzi USR-PLUS de multe lucruri, dar cel care acuza USR-PLUS de blat cu PSD nu traieste pe lumea asta. Pentru ca, si o sa vedeti, inainte de alegeri, si vom vedea daca PNL face acelasi lucru, vom clarifica relatia pe care noi o vedem sau mai degraba nu o vedem cu PSD pe termen scurt si dupa aceste alegeri. USR-PLUS nu va face aliante cu PSD, asa ca sa spui ca USR-PLUS face un blat cu PSD e o modalitate de a ocoli responsabilitatea pe care o ai. PNL a avut intelegeri cu PSD si la guvernare, a avut in foarte multe locuri la nivel local. Se plimba primarii ca pe bulevard, de pe o parte pe cealalta a bulevardului, de la PSD la PNL si invers. Nu de la noi! Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt clare”, a declarat Dacian Ciolos.

USR-PLUS il descrie pe Capatina, nr. 1 pe lista PNL pentru CJ: „Acest papagal rosu vopsit in galben! A sustinut PSD pana acum cateva luni, a trecut pe la ProRomania…” | Capatina acuzase USR-PLUS de blat cu PSD! | Stancu, candidatul USR-PLUS la presedintia CJ: „A fost un atac urat, josnic!”

 

Candidatul USR-PLUS la Primarie pune punctul pe I: „PNL a fost cot la cot cu PSD cand la butoane erau Bunea Stancu si Simionescu. Credeti ca brailenii au uitat?” | „Ati vopsit in galben un parlamentar PSD si ne vorbiti noua de blaturi? Sunt singurul candidat de dreapta!”

Comentarii