stiri Braila – debraila.ro

Cine sunt cei pe care PSD Braila ii vrea in Guvernul Grindeanu | Pe lista viceprimarul Ciocan, consilierii municipali Caranica, Pisica, Goanta si consilierii judeteni Rindunica, Florin

Senatorul Ion Rotaru, presedintele interimar al PSD Braila, a anuntat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, lista cu membrii de partid pe care organizatia judeteana ii sustine pentru a face parte din Guvernul Sorin Grindeanu, fie ca secretari de stat, fie ca directori in ministere. Lista a fost aprobata in forul de conducere al organizatiei.

Cei 25 de social-democrati braileni, care au sansa sa faca parte din guvern, sunt, in ordine alfabetica: Loredana Virginia Badiu (consilier municipal), Carmelia Balanica (consilier judetean), George Marius Caranica (consilier municipal), Marian Chivu, Doinita Ciocan (viceprimar), Andreea Closca, Ionel Epureanu (consilier judetean), Adrian Goanta (consilier municipal), Florin Mircea (consilier judetean), Sorin Moise, Gheorghe Morogan, Marius Catalin Negru, Oana Neicu, Ionut Marius Pisica (consilier municipal), Razvan Popescu (consilier judetean), Claudiu Pisica, Stefanut Radu, Adrian Randunica (consilier judetean), Adrian Simion, Nicolae Slatu, Geanina Serban si Marius Zarnescu.

„Evident ca suntem indreptatiti sa promovam oameni in guvern! Sigur, suntem un judet mic si numarul de voturi nu poate fi comparat cu alt judet, dar, din punct de vedere al procentului pe care l-am obtinut, suntem pe locul 11 pe tara. Deci suntem indreptatiti, suntem in prima parte a clasamentului ca sa obtinem niste pozitii, a spus Rotaru.

Trebuie mentionat faptul ca, potrivit sursei citate, lista mai poate suferi modificari, in sensul scoaterii unor nume sau adaugarii de alte nume.

Comentarii