stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, seful CJ, despre trecerea lui Iordache (PND) in Opozitie: „Santaj prin atitudine. Nu si-a atins scopurile personale”

Social-democratul Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, il acuza pe consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) de „santaj prin atitudine”, dupa ce PND-istul a rupt protocolul de colaborare cu PSD, a demisionat din conducerea clubului de handbal „Dunarea” si, alaturandu-se liberalilor, a lansat numeroase atacuri la adresa PSD si a sefului CJ.

„Am hotarat, pentru a respecta anumite protocoale politice, de a fi reprezentanti in cat mai multe Consilii de Administratie si din partea colegilor nostri de la Putere. In momentul cand nu s-au regasit sau nu si-au atins scopurile lor personale, se pare ca au trecut in Opozitie. Din punctul meu de vedere, asta este un santaj politic, <<Stiti, am fost acolo, nu mi s-a intamplat ce am vrut eu personal si acum trec in Opozitie>>. A fost un santaj prin atitudine. Timpul le va rezolva pe toate…”, a declarat Chiriac.

Iordache a fost membru supleant in Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean si vicepresedinte al HC Dunarea, functii la care a renuntat in urma cu doua saptamani.

Comentarii